Landbouw de Technologieco. van Shanghai K&B, Ltd.

 

Houd Moedig, zie de wereld onder ogen, dien de wereld

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Van goede kwaliteit Rijst Eiwitpoeder voor verkoop
Van goede kwaliteit Rijst Eiwitpoeder voor verkoop
Hartelijk dank. Uw suggesties zijn zeer nuttig. Ik ben gelukkig om met zulk een professionele team samen te werken. Dat is werkelijk aardig.

—— Niclas Henningsen

Ik herinner nog het eerste etiket u voor me ontwerpt. Nu heb ik mijn tweede pakhuis in Birmingham.Wish wij nog de beste partner in de toekomst zullen zijn.

—— Maximum Bertels

Ik ben online Chatten Nu

Shanghai K&B Agricultural Technology Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6
Shanghai K&B Agricultural Technology Co., Ltd. Shanghai K&B Agricultural Technology Co., Ltd. Shanghai K&B Agricultural Technology Co., Ltd. Shanghai K&B Agricultural Technology Co., Ltd. Shanghai K&B Agricultural Technology Co., Ltd. Shanghai K&B Agricultural Technology Co., Ltd.
poort productielijn Modellen Ladingsfoto's OEM pakket grondstof

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : K&B
Jaarlijkse omzet : 22000000-25000000
Opgericht Jaar : 2001
Export pct : 70% - 80%

 

Wij zijn ervaren in product kwaliteitscontrole en het uitvoeren stroom. En wij hebben grote oprecht om zakelijke relatie op lange termijn te bouwen, zodat zullen wij reponsibility nemen van wat wij verkoop.

  • Wij kunnen ODM de dienst met inbegrip van ontwerp, het maken en verpakking verlenen. Het materiaal, de grootte en de stok van pakket allen kunnen worden aangepast. Wij hebben ook groter bulkpakket voor u om de verpakkingskosten te drukken. En wij kunnen ingepakt in dubbele zak of pallet om de goederen in levering te verstrekken.
  • Wij kunnen vrije sampels van 200g voor test verstrekken. Wij kennen de kwaliteitstest alvorens de formele orde belangrijk is zodat bereiden wij vrije steekproeven voor elke klant voor en als u meer nodig hebt, kan het ook worden besproken.
  • Wij hebben grote en stabiele voorraad voor het behandelen van grote maar dringende orde. En ons standaardbeheer verzekert geschikte verzending.
  • De steekproeven van elke partij die wij zullen meer dan één jaar voor de naverkoopdienst worden gehouden hebben uitgevoerd. En wij kunnen professionele technische begeleiding voor u.
  • Wij zijn blij om elke aanzetten te helpen de zo kleine proeforde ook welkom is.
  • Wij hebben professioneel fabriekslaboratorium en strikt systeem voor kwaliteitscontrole. Wij zullen fabrieksrapport voor elke partij wij product en douaneinspectie doen. De derde-deelinspectie kan ook worden verstrekt als u nodig hebt.
  • Onze verkoop en arbeiders allen worden ervaren, vooral in het uitvoeren procedure en documenten. Wij kunnen suggesties voor van het productgebruik of pakket ontwerp verstrekken.

Het verheugen zich op uw koppelt terug en wij zijn altijd bereid om u te dienen.

Contactgegevens
Shanghai K&B Agricultural Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Keran Wu

Tel.: 86-21-55137101

Fax: 86-21-55137102

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)