Landbouw de Technologieco. van Shanghai K&B, Ltd.

 

Houd Moedig, zie de wereld onder ogen, dien de wereld

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Shanghai K&B Agricultural Technology Co., Ltd.

Van goede kwaliteit Rijst Eiwitpoeder voor verkoop
Van goede kwaliteit Rijst Eiwitpoeder voor verkoop
Hartelijk dank. Uw suggesties zijn zeer nuttig. Ik ben gelukkig om met zulk een professionele team samen te werken. Dat is werkelijk aardig.

—— Niclas Henningsen

Ik herinner nog het eerste etiket u voor me ontwerpt. Nu heb ik mijn tweede pakhuis in Birmingham.Wish wij nog de beste partner in de toekomst zullen zijn.

—— Maximum Bertels

Ik ben online Chatten Nu

Shanghai K&B Agricultural Technology Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6
Shanghai K&B Agricultural Technology Co., Ltd. Shanghai K&B Agricultural Technology Co., Ltd. Shanghai K&B Agricultural Technology Co., Ltd. Shanghai K&B Agricultural Technology Co., Ltd. Shanghai K&B Agricultural Technology Co., Ltd. Shanghai K&B Agricultural Technology Co., Ltd.
poort productielijn Modellen Ladingsfoto's OEM pakket grondstof

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : K&B
Jaarlijkse omzet : 22000000-25000000
Opgericht Jaar : 2001
Export pct : 70% - 80%

Co. van de de Landbouwtechnologie van Shanghai K&B, Ltd in 2014 wordt gevestigd, specialiseert zich in het uitvoeren van zaken die. Ons bedrijf heeft eigen fabriek in Shandong-Provincie, is het hoofdproduct van China.Our vismeel, de maaltijd van het graangluten, rijst eiwitpoeder en andere voeradditieven.
Onze hoofdmarkten zijn het Midden-Oosten, investeren Noord-Amerika en Austrilia.We grote fonds en hersenen om de inhoud en de houdbaarheid van de productvoeding te ontwikkelen. Onze fabriek wordt gebouwd onder de norm van ISO en GMP en het eindproduct kan door het bedrijf van de derde-deelinspectie, zoals SGS, INTERTEK etc. worden getest. Wij kunnen Gezondheidscertificaat en Kwaliteitscertificaat samen met de levering verstrekken.
Zijn de hoofdklanten van het bedrijf etc. landbouwbedrijfbewaarders, gemengde voerfabrieken, voerverdelers. Wij hebben oprecht om samenwerking op lange termijn te bouwen en grote verhouding met onze oude klanten te hebben.
K&B de opdracht „verstrekt beter voer, dient de landbouw wereldwijd " en ons principe is „greepintegriteit, gestadig vordert, dient de wereld“. Wij proberen altijd ons beste om de beste dienst en de concurrerendste prijs met hoogte aan te bieden - kwaliteitsgoederen voor onze klant.

 

Contactgegevens
Shanghai K&B Agricultural Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Keran Wu

Tel.: 86-21-55137101

Fax: 86-21-55137102

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)